Arno Derrez nieuwe trainer v.v. Caesar / L.Vos 2 seizoen 2024-2025

Het bestuur van v.v. Caesar / L.Vos is verheugd te kunnen melden dat Arno Derrez bij aanvang van het seizoen 2024-2025 onze nieuwe trainer van v.v. Caesar / L.Vos 2 zal worden. Arno volgt Ken Diedering op, die de komende tijd zijn gezinsleven vooropstelt. Een keuze die wij respecteren.

Arno is woonachtig in Beek en stond al eerder aan het roer bij ons 2e elftal. Verder was Arno o.a. hoofdtrainer bij Rios ’31, OVCS en RKVB en 2e elftal trainer bij o.a. EVV Echt. Met Arno haalt v.v. Caesar een trainer binnen met een schat aan ervaring, kunde en kennis. We zijn dan ook overtuigd dat Arno de geschikte man is om ons, nog relatief jonge 2e elftal, bij de hand te nemen en verder te ontwikkelen.

Ook de rol van leider 2e elftal was vacant voor komend seizoen, daar de huidige leider/assistent-trainer Sander Dormans helaas ook afzwaait bij het team. Sander was van grote waarde voor ons 2e elftal en laat daarmee een paar grote schoenen achter om te vullen. We zijn dan ook blij ook op dit front te kunnen melden dat er een opvolger is. In het kielzog van Arno keert namelijk ook Willem Derrez terug op het oude nest. Ook Willem zal voor velen geen onbekende zijn. Hij vervulde meerdere jaren de rol van leider/trainer bij diverse jeugdteams binnen onze vereniging.

Vanaf deze plaats willen wij Ken en Sander hartelijk bedanken voor al hun inzet en werk voor onze vereniging tot nu toe.

Daarnaast een welgemeend ‘welkom terug’ aan Arno en Willem! Wij wensen jullie heel veel (voetbal)plezier toe en veel succes met deze nieuwe uitdaging binnen onze vereniging. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

Bestuur v.v. Caesar L/Vos