Dit bericht is geschreven voor de Caesariaan. Door omstandigheden komt er dit seizoen geen nieuwe Caesariaan uit. Daarom delen we dit stuk graag via de website.

Wij zijn Noah en Jules en wij gaan een beetje over onszelf en ons team, de JO-15, vertellen.

Ik, Noah de Rooy, 13 jaar oud, ben bij VV Caesar gekomen omdat mijn opa, Wil de Rooy, en mijn vader, Roel de Rooy, er ook gespeeld hebben. Het is lekker in de buurt voor mij, helemaal nu ik verhuisd ben en de Caesarvelden zowat in onze achtertuin liggen. Ik speel ondertussen al 6 jaar voor VV Caesar en ik vind het leuk om er iets voor over te hebben en met plezier te spelen. Mijn favoriete positie is links- of rechtsachter, mijn minst favoriete positie is die van keeper. Mijn favoriete speler is Noa Lang en mijn favoriete club is Fortuna Sittard. De wedstrijd die mij tot nu toe het meest is bijgebleven is die tegen VV Walram. We wonnen met 8-2 en ik maakte 3 goals.

Ik ben Jules Frissen en ik ben 12 jaar oud en speel al 7 jaar bij VV Caesar. Ik was jarig en kreeg allemaal voetbalspulletjes, toen zeiden mijn vader en moeder dat het misschien een goed idee was om bij VV Caesar te gaan voetballen. Dat heb ik toen gedaan en speel nu met veel plezier bij VV Caesar. Mijn favoriete plek op het veld is centrale verdediger en middenvelder. Ik vind het leuk om te scoren en haal er veel plezier uit. Mijn favoriete speler is Neymar jr. en mijn favoriete club is Ajax. De leukste wedstrijd die ik mij herinner is de wedstrijd tegen RKVVWDZ waarin we eerst met 5-2 achter stonden en er toen toch 5-5 van maakten.

Wij voetballen graag bij VV Caesar omdat we een gezellig team hebben, we zijn goed in samenspelen en na de wedstrijd gaan we nog even in de kantine zitten om nog even over de wedstrijd te praten en wat te eten en te drinken.

Onze trainers zijn Sjuul en Jaydee, wij vinden ze heel grappig en ze leren ons ook heel veel. Samen hebben we heel veel lol, soms net wat teveel lol, maar wordt er ook hard getraind! Ons team bestaat uit heel verschillende jongens en 1 meisje. Allemaal andere karakters maar we kunnen het goed vinden samen. Daarnaast vinden we VV Caesar een verzorgde club waar we ons thuis en veilig voelen. Kortom een heel mooie club op trots op te zijn!