Skip to main content

Beste Caesarianen,

In navolging op de recent gecommuniceerde benoemingen van de nieuwe voorzitter en nieuw bestuurslid voetbaltechnisch zaken van VV Caesar / L. Vos, heeft het ad-interim bestuur opnieuw goed nieuws te melden. We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Kevin Bosch per 1 November 2021, de rol van Penningmeester van VV Caesar / L. Vos gaat vervullen.

In die rol is Kevin verantwoordelijk voor de financiën binnen de vereniging en zal hij, samen met de nog te benoemen kartrekker, leiding geven aan de financiële commissie. Kevin is binnen de vereniging actief als speler van Caesar 5 en met zijn maatschappelijke achtergrond en genoten opleidingen binnen de accountancy, de juiste man op de juiste plek. 

Samen met Michael Theuns (Voorzitter) en Roger Voncken (Secretaris) zal Kevin t.z.t. het Dagelijks Bestuur van Caesar gaan vormen. Kevin zal op korte termijn onderdeel gaan uitmaken van het ad-interim bestuur en de komende periode mee bouwen aan de nieuwe organisatie. Hij zal in die periode de taken overnemen van Roger Voncken (onze huidige penningmeester) en zich verder inwerken in zijn nieuwe rol.   

Met de benoeming van Kevin zet VV Caesar / L. Vos de verdere verjonging op bestuurlijk niveau door en zijn wij overtuigd dat Kevin een substantiële bijdrage zal gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging. Wij vertrouwen erop dat ook u net zo enthousiast bent met de komst van Kevin als wij als ad-interim bestuur zijn, en wensen hem alvast veel succes maar bovenal ook veel plezier toe met deze nieuwe uitdaging. Kevin zal zich na zijn formele benoeming via de website van Caesar persoonlijk aan de Caesar familie voorstellen.  

Namens het ad-interim bestuur,
Michael Theuns en Ronald Diedering.

Laat een reactie achter