Dhr. Harrie Pisters gehuldigd als jubilaris (60 jaar lid)

Het zijn de speciale momenten binnen onze vereniging, de momenten dat je een van onze zeer gewaardeerde leden mag decoreren als jubilaris. Een aantal weken geleden hadden wij al de eer veel van onze jubilarissen in het zonnetje te zetten tijdens onze vrijwilligersmiddag. Echter, onze jubilaris met 60 lidmaatschapsjaren was helaas verhinderd. Een jubileum van deze waarde kun je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en uitstellen. Ons dagelijks bestuur bracht daarom, onder een stralend zonnetje, een bezoek aan onze jubilaris Dhr. Harrie Pisters om hem letterlijk en figuurlijk in het welverdiende zonnetje te zetten met zijn 60-jarig jubileum.

Dhr. Harrie Pisters (71) werd in 1964 lid van v.v. Caesar, toen onze vereniging zijn thuisbasis nog had op sportpark ‘De Kamp’. Van daaruit verhuisde hij mee naar sportpark ‘De Carmel’ (nu sportlandgoed ‘De Haamen’) waar de biertjes, in de oude houten kantine, door Frans en Leny nog in flesjes gereserveerd werden. Later, in alweer de volgende ‘oude’ kantine werden de biertjes getapt. Leuk detail is, dat dit vanaf een bepaald moment werd gedaan door broer Willem Pisters en zijn vrouw Trees.

Dhr. Harrie Pisters speelde zelf in het toenmalige Caesar 4 en vulde daarna nog vele andere rollen in. Zo was hij ongeveer 25 jaar actief als jeugdleider en jarenlang onderdeel van de ‘Jacques Janssen toernooicommissie’. Ook was hij grensrechter bij Caesar 1, Caesar 2 en Caesar 3 en leider van het befaamde vroegere 5e elftal dat destijds tijdens een thuiswedstrijd, gespeeld op het veld van v.v. Neerbeek, kampioen werd.

Een mooie anekdote van Harrie was de anekdote dat Caesar 4 in Geulle een beslissingswedstrijd voor het kampioenschap moest spelen tegen onze buren uit Genhout, GSV’28. Die wedstrijd eindigde in een gelijkspel waarna er een nieuwe beslissingswedstrijd moest volgen. Dit alles onder toeziend oog van ongeveer 1000 toeschouwers. Prachtig, kunnen we ons dat nu nog voorstellen?

Dhr. Harrie Pisters draagt de vereniging nog steeds een warm hart toe en hij is nog regelmatig langs het veld te vinden bij wedstrijden van ons 1e elftal. Harrie, dank u wel voor al uw inspanning, inzet voor onze en jarenlange support voor onze vereniging!

Gefeliciteerd met deze bijzonder mijlpaal!

Bestuur v.v. Caesar / L.Vos