Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons gewaardeerd lid

Hans Peters

Hans was al jaren lid van onze vereniging. Eerst als voetballer, later als supporter. Hans voelde zich erg betrokken bij al onze teams. Zo was hij in de weekenden steevast te vinden bij de wedstrijden van onze jeugdteams, lagere teams en selectie elftallen. De laatste jaren kon hij de diverse wedstrijden helaas niet meer bezoeken. Hans was ook fanatiek supporter van zijn 2 voetballende zonen, Mick en Tom, in de tijd dat zij nog in de jeugd en senioren elftallen actief waren.

De afscheidsdienst voor Hans zal plaats vinden a.s. zaterdag 13 juli om 14.15 in de aula van crematorium Nedermaas, Vouershof 1, te Geleen

Wij wensen Carla, Mick, Tom & Marloes, Noa en Juul, broer Michel en overige nabestaanden veel sterkte met dit grote verlies. Hij zal gemist worden.

Bestuur v.v. Caesar L/Vos