Skip to main content
Vorige week kregen we van Rini en Peter het bericht dat ze helaas moeten stoppen als beheerders van de kantine van BRZ en Caesar.
Rini voelt zich door een slechtere gezondheid niet meer in staat haar taken naar haar maatstaven uit te voeren. De verenigingen BRZ en Caesar betreuren dit ten zeerste maar respecteren uiteraard hun besluit.
Rini en Peter hebben vanaf januari 2020 de kantine in beheer gehad, maar hebben een groot gedeelte van de afgelopen jaren te maken gehad met de beperkingen die de Corona-crisis met zich meebrachten. Ze zorgden echter altijd voor een warm welkom voor onze leden. De kantine zag er altijd gezellig aangekleed uit en de open indeling heeft bijgedragen aan de integratie van de leden van beide verenigingen.
We willen Rini en Peter heel erg bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren en wensen ze nog vele gelukkige jaren in gezondheid toe. Ze hebben toegezegd dat ze ons nog enige tijd uithelpen totdat hun opvolging geregeld is.
Hoe deze opvolging er precies uit gaat zien weten we op dit moment nog niet maar we zullen hier in de komende weken nog nader op terugkomen. Daarnaast doen we een beroep op onze leden om zich aan te melden als vrijwilliger achter de bar of in de keuken, zodat we een goede bezetting kunnen garanderen als de kantine weer normale openingstijden heeft. Dit kan via info@brztennis.nl en info@silvanf14.sg-host.com of via een van de bestuursleden.

Laat een reactie achter