Het bestuur van V.V. Caesar / L.Vos is verheugd te kunnen melden dat Raymond Gelissen bij aanvang van het seizoen 2024-2025 onze nieuwe hoofdtrainer zal worden. Hiermee is Raymond Gelissen de opvolger van Peter Haemers, die na 4 seizoenen stopt als hoofdtrainer van V.V. Caesar / L.Vos.

Raymond Gelissen (55) is woonachtig in Neerbeek, getrouwd met Nicole en is vader van 2 dochters (Britt en Danique). In het dagelijks leven is Raymond werkzaam als operationeel manager bij tuin -en landschapsarchitect ‘Buro van Rooijen B.V’.

Raymond startte zijn actieve voetbalcarrière als 8-jarige jeugdspeler bij onze vereniging. Naast speler van het 1e elftal van V.V. Caesar / L.Vos was Raymond  ook actief als 1e elftal speler bij SV Meerssen en GSV’28. In de zaal speelde Raymond voor zvv Napoleon, zvv Neerbeek, zvk Eisden (B) en zvv Amicitia.

Na zijn actieve spelers carrière legde Raymond zich toe op het trainersvak en was hier onder meer hoofdtrainer van Caesar JO-17 -1 (1 seizoen) en Caesar JO-19-1 (4 seizoenen). De laatste 4 seizoenen was Raymond assistent-trainer van onze huidige hoofdtrainer Peter Haemers bij het 1e elftal. In zijn jaren als trainer bij onze club behaalde Raymond zijn Uefa C en B diploma.

Met Raymond kiest V.V. Caesar wederom voor een ‘man van de club’ als hoofdtrainer en continuïteit van de huidige koers. Beide partijen hebben dan ook samen al enkele jaren geïnvesteerd om tot dit punt en deze stap te komen. De voetbalvisie van Raymond past dan ook perfect bij de visie van V.V. Caesar: ‘Het constant blijven ontwikkelen van mijn spelers (en stafleden) als voetballer en als mens waardoor uiteindelijk het gehele team beter wordt en er uiteindelijk wedstrijden worden gewonnen om zo plezier in het voetbalspel te vergroten. Met deze werkwijze proberen wij dagelijks om onze gestelde doelen te bereiken’.

Het bestuur en technische commissie vertrouwen op een mooie samenwerking met Raymond en zijn ervan overtuigd dat we onder leiding van Raymond de reeds ingeslagen koers kunnen voortzetten en verder kunnen ontwikkelen. In het lopende seizoen blijft Raymond uiteraard actief als assistent-trainer van onze hoofdtrainer Peter Haemers bij het 1e elftal.

Wij willen Raymond feliciteren met zijn aanstelling als hoofdtrainer ‘2024-2025’ van onze mooie vereniging en kijken uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking.

Raymond, van harte gefeliciteerd en heel veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging!

Bestuur V.V. Caesar / L.Vos