Skip to main content

Beste Caesarianen,

De situatie in de ziekenhuizen is momenteel zo ernstig dat de overheid heeft besloten om verdere maatregelen tegen het Covid virus te nemen. De maatregelen raken de samenleving en het amateurvoetbal wederom hard.

De komende drie weken, vanaf 28 november, moeten sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht zijn. Een harde klap voor onze sport, maar helaas zullen wij wederom ook onze verantwoordelijkheid moeten nemen in het bestrijden van het virus.

Helaas betekent dit in de praktijk dat (gelet op het feit dat ons sportcomplex na 17:00u gesloten moet zijn) met ingang van maandag 29 november er tot nader bericht niet meer doordeweeks getraind kan worden binnen onze vereniging. Wij begrijpen dat dit in deze fase leidt tot veel vragen, ook bij ons als bestuur. Komende week zal meer duidelijkheid verschaft worden door de KNVB over het al dan niet door laten gaan van de competities. Zodra daarover meer duidelijkheid wordt verschaft, zullen wij daarover uiteraard richting onze leden communiceren.

Wij hopen met jullie dat deze situatie van korte duur is, zodat er snel weer gesport kan worden op ons Sportlandgoed.

Met sportieve groet,

Het AI-bestuur

Laat een reactie achter