Skip to main content

Kantine wordt Sportcafé Beek

 

We zijn blij om bekend te kunnen maken dat met ingang van 1 januari 2024 de kantine van BRZ en VV Caesar uitgebaat gaat worden door Mike Thewissen en Wouter van Leeuwen.

Ze gaan dit doen onder de naam ‘ Sportcafé Beek’.

Mike en Wouter hebben jarenlange ervaring in de horeca opgedaan bij restaurant De Lindeboom naast de kerk in Beek, zowel in de bediening als in de keuken. Omdat ze allebei padel spelen kwamen ze regelmatig in de kantine, en ontstond langzaam het idee om hier hun nieuwe uitdaging van te maken. Na een aantal gesprekken met de Stichting BRZ/Caesar werd de interesse concreet en kon dinsdag jl.. het contract getekend worden.

De afgelopen jaren werd de kantine gerund door vrijwilligers en het vinden van mensen werd een steeds grotere uitdaging. BRZ en VV Caesar willen iedereen die de afgelopen tijd zijn of haar bijdrage geleverd heeft van harte bedanken. Met name Petra van Doorn heeft heel veel werk voor en achter de schermen verzet. Dankjewel hiervoor!

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar zal de kantine gesloten zijn. Vanaf 2 januari is Sportcafé Beek geopend en kan iedereen kennis maken met Mike en Wouter.

 

Laat een reactie achter